Lid worden

Mountainbikeclub “Atbeasts” heeft de individualiteit, sportiviteit en vrijheid hoog in het vaandel staan. Wordt lid! Met ongeveer 40 leden zijn we een kleine gezellige vereniging, met als doel het mountainbiken in de meest brede zin van het woord. Ons jaarlijks gevarieerd samengesteld aanbod helpt u hierbij. Volledig bewegwijzerde toertochten, trainingsritten op een mountainbike of racefiets, clinics, clubritten volgens een jaarlijkse kalender, Ardennen weekenden, noemt u maar op, bij alle onderdelen wordt rekening gehouden met beginnende en ervaren fietsers. Zo kan iedereen, jong en ouder wel die vorm van fietsen vinden die helemaal bij hem en haar past.

De vereniging is aangesloten bij de NTFU, de Nederlandse Toer Fiets Unie. Wanneer u lid wordt ontvangt u het TEP, het Toerfiets Evenementen Programma. In dit blad staan alle tochten die door NFTU verenigingen worden georganiseerd. Verder ontvangt u een Toer Fiets Kaart TFK die u recht geeft op kortingen op het inschrijfgeld bij deelname aan deze tochten.

Wij zetten de voordelen van een lidmaatschap aan mountainbikeclub Atbeasts voor u op een rij.

 1. Gratis deelname aan wekelijkse trainingen.
 2. Samen met andere leden deelnemen aan tochten bij andere verenigingen.
 3. Gratis deelname aan Atbeasts tochten.
 4. Deelname clinics gegeven door ervaren bikers.
 5. Korting bij deelname aan N.T.F.U fietstochten in Nederland en ver daarbuiten.
 6. Gratis ontvangst van het TEP met meer dan 6000 tochten.
 7. Jaarlijkse feestavond.
 8. In de lidmaatschapsprijs opgenomen unieke ‘allrisk’ verzekering.
 9. Gratis ontvangst van het FietsSport Magazine.
 10. Clubkleding tegen aantrekkelijke prijzen.
 11. Een maal per jaar clubdag met club wedstrijd.
 12. Ardennen/Eifel weekend.
 13. Kortingen bij sponsor Fietsservice Berkvens.
 14. Een zomer en een winter Fietskalender.

Wat kost een lidmaatschap?
Voor de kosten hoeft u deelname aan Mountainbikeclub Atbeasts echt niet te laten. We streven ernaar om de contributie voor iedereen betaalbaar te houden. Kosten lidmaatschap € 45,- per jaar. De contributie wordt voldaan d.m.v. automatische incasso. Beëindiging van het lidmaatschap kan tot uiterlijk 1 november van het lopende jaar en alleen schriftelijk bij de secretaris.

Spreekt het bovenstaande u aan en wilt u graag lid worden van onze vereniging? Neem dan contact op met Jose Berkvens 0492-365776 of gebruik ons aanmeldformulier via onderstaande link.

INSCHRIJVEN

Explore! You will love it.

a good bike ride fixes everything