Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

 

Op tweede kerstdag organiseert toerwielerclub Ons Verzet de jaarlijkse Kersttocht.
In de bossen van Herperduin worden mooie mountainbike routes uitgezet. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 30 of 40 kilometer.
Vele klimmetjes, slingerende singletracks en natuurlijke hindernissen in Herperduin zorgen voor sportieve uitdaging en plezier. De routes worden duidelijk aangegeven met pijlen en linten.
Bij De Kriekeput is een rustpauze waarbij aan alle deelnemers een gratis kop warme drank, koude sportdrank en een versnapering wordt aangeboden. Heb je pech onderweg? Fietsenmaker Henk Kuijpers uit Herpen staat hier klaar om je weer op weg te helpen.
Bij terugkomst is het mogelijk om de fiets af te spuiten en om te kleden. E.H.B.O. is op de start- en pauzeplaats aanwezig alsmede eventueel benodigd gereedschap.
Starten voor deze toertocht kan op 26 december a.s. tussen 08.30 en 10.00 uur vanaf: Café de Potter, Schutsboomstraat 33 in Schaijk. Deelnamekosten zijn € 5,00 p.p. en voor NTFU leden € 4,00 p.p. Voor de jeugd t/m 15 jaar is deelname gratis.
In verband met werkzaamheden in het centrum is het aantal parkeerplaatsen rondom de startlocatie dit jaar beperkt. Wij vragen u vriendelijk de aanwijzingen van de parkeer coördinatoren op te volgen.
Vele vrijwilligers van T.W.C. Ons Verzet uit Schaijk staan klaar om deze dag tot een te succes maken. Voor meer inlichtingen over deze mountainbiketocht kijkt u op de website: www.onsverzet.nl of belt u met tel. 06-55342083.
Graag tot ziens op Tweede Kerstdag.